Inchirieri auto aeroport Otopeni

Inchirieri auto in aeroportul Otopeni

Inchirieriauto.net va ofera servicii de inchirieri masini ieftine in Aeroportul Otopeni-Henri Coanda din Bucuresti. Masina rezervata poate fi preluata/predata de la Aeroportul International Bucuresti Otopeni 24/24h.

Un agent de inchirieri auto al companiei noastre va va astepta in aeroport pentru toate formalitatile legate de prelaurea sau predarea cat mai rapida a autoturismului. Masinile inchiriate prin programul rent a car Bucuresti Otopeni beneficiaza de preluare si predare la orice ora indicata de client, functie de orarul curselor aeriene de pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni Airport. Autoturismele sunt disponibile imediat dupa semnarea contractului.

Pentru a grabi formalitatile este indicat sa aveti la dvs copii si originale ale carnetului de conducere, buletin sau pasaport. Incheierea contractului de inchiriere si plata (cash, credit card) se poate face chiar in aeroportul Otopeni, dupa care masina poate fi preluata din parcarea aeroportului prin contractul inchirieri masini Otopeni.

Pentru inchirieri auto in aeroportul Otopeni sa va percepe o taxa suplimentara de 10 Euro (taxa de aeroport) in timpul programului de lucru (09 – 18) si de 20 Euro inafara programului de lucru (18 – 09 -> after hours service).

Pentru orice alte detalii sau informatii legate de serviciul nostru de inchirieri auto ieftin in Aeroportul Otopeni din Bucuresti, va rugam sa ne contactati. Acordam suport non stop clientilor nostri rent a car.